2016. augusztus 26., péntek
A Jóni masszázs rejtélyei


A Jóni a női nemi szervet jelenti szanszkrit nyelven, és ezt a szót szent helynek vagy szent templomnak lehet fordítani. Pontosan ezt is jelenti a jóni: egy szent helyet, melyet ehhez méltó szeretettel és tisztelettel kell kezelni.

A jóni masszázs a terápia nagyon intim formája. Sokak számára az első masszázs a személyes korlátok ledöntést jelenti, éppen ezért nagyon fontos, hogy mindez biztonságos környezetben és a terapeuta iránti teljes bizalom légkörében történjen. A jóni masszázs során tapasztalható nevetés, könnyek, düh, sóhajtozás, érzelmi és energetikai áttörés, mély gyönyör stb.

A legtöbb nőben léteznek feszültségek vagy gátak az altestben, anélkül, hogy tudnának erről. Sok nő hozzá van szokva ahhoz, hogy egy férfi elvár valamit cserébe, ha a jóni-ját érinti. A jóni masszázs egy lehetőség arra, hogy túllépjünk azon a nyomáson, amit sok nő szeretkezés közben érez.

Tapasztald meg az abban rejlő örömöt, hogy úgy érintenek meg, hogy közben semmit nem várnak el cserébe!


A medencetájék és a jóni területén létező feszültségek lehetséges okai

Ezek a feszültségek eredhetnek onnan, ha a nő akarata ellenére létesített szexuális kapcsolatot: visszaélés (értsd: kihasználták), erőszak vagy olyan helyzetek, amikor egyszerűen nem volt kedve hozzá, mégsem tudott nemet mondani a kedvesének.

A feszültségek abból is származhatnak, ha a szeretkezés túl hamar véget ért, ha az illetőnek nem volt bátorsága kifejezni saját vágyait, vagy ha nem megfelelő módon maszturbált.

Rendszeres szeretkezés olyan méretű lingammal, mely a jóni méretéhez képest túl nagy vagy túl kicsi, szintén komplikációkhoz vezethet.

Végül pedig gátak alakulhatnak ki nőgyógyászati vizsgálat, abortusz vagy szülés következtében is.


A jóni masszázs hatásai

Feloldja az érzelmi feszültségeket és a stresszt
Csökkenti a menstruációs fájdalmat
Megszünteti a szeretkezés közben fellépő fájdalmat
Fokozza a jóni érzékenységét
Izgalmi állapotban fokozza a váladéktermelődést
Kaput nyit az eksztatikus gyönyör állapotok új magaslatai felé
Az orgazmus állapotok könnyebben lépnek fel és intenzívebbek lesznek
Feloldja a szexualitással kapcsolatos pszichés vagy érzelmi jellegű gátakat
Csökkenti a cellulitiszt a fenéken


A jóni masszázs segít, hogy sugárzó és egészséges maradj, illetve még szebbé és ragyogóbbá válj: a női energiák szabad áramlása a lehető legjobb szépítőszer!


info@tantra-templom.hu
06-30-974-8208


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése